Dijous, 30 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El fotoperiodista Jordi Borràs parlarà a Vilafranca de la ultradreta al nostre país

El fotoperiodista Jordi Borràs parlarà a Vilafranca de la ultradreta al nostre país

Fotoperiodista i il·lustrador, és conegut per els seus treballs d’investigació sobre la presència i creixement de la ultradreta a Catalunya.

L’acte, organitzat per el CDR de Vilafranca i la comissió antirepressiva del Penedès, es durà a terme al Casal Popular de Vilafranca a partir de les 7 de la tarda de dissabte. Jordi Borràs és un reporter gràfic independent que col·labora en diferents mitjans de comunicació catalans com Nació digital, directa, o el Singular Digital. A publicat fotografies a The Guardian, a la revista anglesa especialitzada en extrema dreta “Hope Not Hate” i regularment també a l’agència Demotix.
El seu primer llibre destacat en el camp de la fotografia va ser “Warcelona, una història de violència”, al 2013. El 2015 va presentar “Plus Ultra. Una crònica gràfica de l’espanyolisme a Catalunya” que també va presentar a Berlín. El setembre de 2015 destapa l’origen i segueix demostrant lligams de Societat Civil Catalana amb l’extrema dreta a través de diversos reportatges d’investigació. Una recerca que queda plasmada en el llibre “Desmuntant Societat Civil Catalana” també del 2015.
Presentarà també el seu darrer llibre “Dies que duraran anys”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: