Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Eva Baltasar ha presentat la seva novel·la “Permagel” a Vilafranca

Es tracta del debut de la poeta i escriptora en el gènere de la narrativa

Nascuda a Barcelona l’any 1978, Baltasar ha fet vida a Vilafranca des de ben petita. El seu primer llibre, Laia, va arribar el 2008 gràcies al premi Miquel de Palol de poesia. Des de llavors ha publicat nou llibres més, entre els quals hi ha Poemes d’una embarassada l’any 2012 i Animals d’hivern de l’any 2015.
Minuts abans de la presentació, que es va fer aquest dimarts al vespre a la sala d’actes de l’Escorxador de Vilafranca amb el també escriptor Jordi Llavina, Baltasar explicava que molts lectors li han reconegut un ritme i una musicalitat del text, fruit de la seva dilatada trajectòria en el terreny de la poesia.

La paraula “permagel”, que dóna nom al llibre, és aquella part de la terra que no es desglaça mai i la mateixa autora utilitza aquest concepte com una metàfora. “Permagel” narra la història una dona lesbiana que ronda la quarantena. Com explica Baltasar, la història va sorgir una mica per casualitat.

Es tracta de d’una primer llibre d’una trilogia que està preparant l’autora i que continuarà amb Boulder i Mamut.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: