Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Premis FEGP reconeixen Ametller Origen com l’Empresa de l’Any 2018

Aquest divendres al vespre va tenir lloc la Nit de l’Empresa de la Federació Empresarial del Gran Penedès a la Finca Mas Solers, a Sant Pere de Ribes.

Prop de quatre-cents empresaris, directius i representants institucionals van participar de la gala de lliurament dels Premis en la qual es van reconèixer  fins a 18 empreses de les tres comarques del Gran Penedès.

El Gran Premi FEGP a l’Empresa de l’Any 2018 al Gran Penedès va ser per Casa Ametller, d’Olèrdola.

El Premi en l’àmbit del Compromís Social va ser per Futureco Bioscience, també d’Olèrdola. El premi al Comerç per Òpera Joies, de Vilafranca.

El Premi en l’àmbit de la Internacionalització ha estat per Deixalles i Transports A. Plazas, de Lavern i el premi en l’àmbit del Turisme per les caves Vilarnau de Sant Sadurní.

I entre d’altres premiats podem destacar també el Premi Estela Dona Emprenedora 2018, a proposta del col·lectiu Dones d’Empresa que va ser per Rosa Becerro de FIB Assessors de Vilafranca.

D’altra banda en el transcurs de l’acte es va fer també l’homenatge a empreses pels seus aniversaris. Amb motiu del seu 25è aniversari es va reconèixer Comepack Ibérica de Vilafranca, Futureco Bioscience d’ Olèrdola i  Serveis Mèdics Penedès de Vilafranca.

Amb motiu del seu 75è aniversari es va retre homenatge a l’empresa  Metalúrgica del Penedès de Pacs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: