Dissabte, 21 d'abril de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Els actes previs al dia del graller porten un concert de versions sobre la Festa Major

Aprofitant els 25 anys de la celebració del dia del Graller s’organitzava aquest concert, que volia oferir la possibilitat d’escoltar músiques habituals de la més típica amb arranjaments més moderns.

Dissabte a la nit el teatre municipal acollia un dels actes previs al cap de setmana del Dia del Graller que ha organitzat la Coordinadora de Grallers de Vilafranca per tal de celebrar el 25è aniversari d’aquesta festa. Es tractava d’un concert que sota el nom de “Carta Blanca a la Festa Major” reversionava temes habitual de la Festa Major vilafranquina que estem acostumats a escoltar amb gralla, per oferir-los en clau de música moderna. Com explicava el graller Ivó Jordà, era un acte especial amb motiu d’aquests 25 anys.
El concert va permetre escoltar algunes melodies habituals a finals d’agost per carrers i places de Vilafranca amb un ritme diferent i un acompanyament més modern. (FRAGMENT)
De cara a aquest cap de setmana hi haurà els actes més habituals del dia del graller, dissabte amb una trobada d’escoles de música tradicional que enguany vindran d’arreu de Catalunya, i diumenge amb la fira Lutiers i els concert de les colles participants a la plaça de Sant Joan.
Abans, dissabte a la nit hi haurà el concert de Kepa Junkera a la plaça de Jauem I presentant el seu últim treball “FOK”.

Enquesta

Portar un llaç groc pels presos polítics és un acte…

Programació

Ràdio Vilafranca

08:00
L'estimada immortal
Edvard Grieg (1843-1907) - El gran compositor i folklorista noruec
09:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu presentat per Sergi Ansón

Penedès Televisió

04:30
Esport base
Xamba - Jesuites Casp (bàsquet infantil)
05:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
05:30
Pica lletres
Jacint Verdaguer B (St Sadurní) - Alt Foix A (St. Martí Sarroca)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: