Divendres, 22 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Els actes previs al dia del graller porten un concert de versions sobre la Festa Major

Aprofitant els 25 anys de la celebració del dia del Graller s’organitzava aquest concert, que volia oferir la possibilitat d’escoltar músiques habituals de la més típica amb arranjaments més moderns.

Dissabte a la nit el teatre municipal acollia un dels actes previs al cap de setmana del Dia del Graller que ha organitzat la Coordinadora de Grallers de Vilafranca per tal de celebrar el 25è aniversari d’aquesta festa. Es tractava d’un concert que sota el nom de “Carta Blanca a la Festa Major” reversionava temes habitual de la Festa Major vilafranquina que estem acostumats a escoltar amb gralla, per oferir-los en clau de música moderna. Com explicava el graller Ivó Jordà, era un acte especial amb motiu d’aquests 25 anys.
El concert va permetre escoltar algunes melodies habituals a finals d’agost per carrers i places de Vilafranca amb un ritme diferent i un acompanyament més modern. (FRAGMENT)
De cara a aquest cap de setmana hi haurà els actes més habituals del dia del graller, dissabte amb una trobada d’escoles de música tradicional que enguany vindran d’arreu de Catalunya, i diumenge amb la fira Lutiers i els concert de les colles participants a la plaça de Sant Joan.
Abans, dissabte a la nit hi haurà el concert de Kepa Junkera a la plaça de Jauem I presentant el seu últim treball “FOK”.

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

02:30
Carrers de Vilafranca
Carrer de la Muralla dels Vallets
02:45
El reportatge
Tracta'm bé
03:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: