Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els actes previs al dia del graller porten un concert de versions sobre la Festa Major

Aprofitant els 25 anys de la celebració del dia del Graller s’organitzava aquest concert, que volia oferir la possibilitat d’escoltar músiques habituals de la més típica amb arranjaments més moderns.

Dissabte a la nit el teatre municipal acollia un dels actes previs al cap de setmana del Dia del Graller que ha organitzat la Coordinadora de Grallers de Vilafranca per tal de celebrar el 25è aniversari d’aquesta festa. Es tractava d’un concert que sota el nom de “Carta Blanca a la Festa Major” reversionava temes habitual de la Festa Major vilafranquina que estem acostumats a escoltar amb gralla, per oferir-los en clau de música moderna. Com explicava el graller Ivó Jordà, era un acte especial amb motiu d’aquests 25 anys.
El concert va permetre escoltar algunes melodies habituals a finals d’agost per carrers i places de Vilafranca amb un ritme diferent i un acompanyament més modern. (FRAGMENT)
De cara a aquest cap de setmana hi haurà els actes més habituals del dia del graller, dissabte amb una trobada d’escoles de música tradicional que enguany vindran d’arreu de Catalunya, i diumenge amb la fira Lutiers i els concert de les colles participants a la plaça de Sant Joan.
Abans, dissabte a la nit hi haurà el concert de Kepa Junkera a la plaça de Jauem I presentant el seu últim treball “FOK”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: