Dijous, 20 de setembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Els actes previs al dia del graller porten un concert de versions sobre la Festa Major

Aprofitant els 25 anys de la celebració del dia del Graller s’organitzava aquest concert, que volia oferir la possibilitat d’escoltar músiques habituals de la més típica amb arranjaments més moderns.

Dissabte a la nit el teatre municipal acollia un dels actes previs al cap de setmana del Dia del Graller que ha organitzat la Coordinadora de Grallers de Vilafranca per tal de celebrar el 25è aniversari d’aquesta festa. Es tractava d’un concert que sota el nom de “Carta Blanca a la Festa Major” reversionava temes habitual de la Festa Major vilafranquina que estem acostumats a escoltar amb gralla, per oferir-los en clau de música moderna. Com explicava el graller Ivó Jordà, era un acte especial amb motiu d’aquests 25 anys.
El concert va permetre escoltar algunes melodies habituals a finals d’agost per carrers i places de Vilafranca amb un ritme diferent i un acompanyament més modern. (FRAGMENT)
De cara a aquest cap de setmana hi haurà els actes més habituals del dia del graller, dissabte amb una trobada d’escoles de música tradicional que enguany vindran d’arreu de Catalunya, i diumenge amb la fira Lutiers i els concert de les colles participants a la plaça de Sant Joan.
Abans, dissabte a la nit hi haurà el concert de Kepa Junkera a la plaça de Jauem I presentant el seu últim treball “FOK”.

Enquesta

L'onada de feixisme que amenaça Europa...

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

10:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
10:30
El contrapunt
Mònica Hill
11:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: