Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El fotoperiodista Jordi Borràs ha parlat a Vilafranca de la ultradreta al nostre país

Jordi Borràs treballa com a reporter gràfic independent per a diferents mitjans de comunicació catalans com Nació Digital, Directa, o El Singular Digital.

S’ha especialitzat en crònica fotogràfica social i amb un interès especial en l’extrema dreta que actua a Catalunya. Aquest dissabte pronunciava una conferència en un acte organitzat per el CDR de Vilafranca i la comissió antirepressiva del Penedès, que va omplir el Casal Popular de Vilafranca.

Borras assenyala que la extrema dreta és un fenomen creixent a Europa.

D’altra banda a Catalunya i a l’Estat l’extrema dreta també les influent.

El seu primer llibre destacat en el camp de la fotografia va ser “Warcelona, una història de violència”, al 2013. El 2015 va presentar “Plus Ultra. Una crònica gràfica de l’espanyolisme a Catalunya” que també va presentar a Berlín. El setembre de 2015 destapa l’origen i segueix demostrant lligams de Societat Civil Catalana amb l’extrema dreta a través de diversos reportatges d’investigació. Una recerca que queda plasmada en el llibre “Desmuntant Societat Civil Catalana” també del 2015. Aquest dissabte a Vilafranca també presentava el seu darrer llibre “Dies que duraran anys”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: