Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Fòrum Berger Balaguer acull l’exposició “Primavera d’ART, pintura”

El conjunt d’obres que es poden veure a la mostra, permeten repassar l’ampli ventall d’estils que conviuen a la Mediterrània.

Divendres passat s’obrien les portes del Fòrum Berger Balaguer amb una exposició col·lectiva d’11 artistes, tots ells amb una trajectòria ben reconeguda a nivell professional i que es poden veure per Fires d’Art d’arreu de l’Estat i d’Europa així com a les Galeries més reconegudes del nostre territori. L’exposició porta per nom “ Primavera d’ART, pintura ”.

Es tracta d’una acurada selecció de 25 obres, que amb la col·laboració de la Galeria ANQUEN’S permetrà veure una varietat de propostes amb textures i temàtiques molt diferents de cadascun dels artistes que exposen, però tots ells tenen una cosa en comú, l’esclat de color i paisatges que conviden a mirar i viure el dia a dia.

El conjunt d’obres que es poden veure a la mostra, permeten repassar l’ampli ventall d’estils que conviuen a la Mediterrània. La figuració resulta compatible amb l’abstracció, el realisme amb les creacions més imaginatives i al costat d’una peça que esdevé una festa de color es pot trobar una altra de gran austeritat colorista, però que encaixa perfectament amb aquesta estació que ens acaba d’arribar, la primavera.

Els artistes seleccionats per aquesta mostra són Albert Alís, Fernando Alday, Tatiana Banqué, Alejandra Caballero, Mònica Castanys, Marta Duran, Marta Lafuente, Josep Moscardó i Jordi Pintó, entre d’altres.

L’exposició, d’accés lliure i gratuït, restarà oberta fins el 13 de maig en l’horari habitual de la sala, de dijous a dissabte de 6 a 8 del vespre i diumenges i festius de 12 a 2 del migdia i de 6 a 8 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: