Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Festival Àtica Penedès completa la seva primera edició amb satisfacció per la bona resposta

El Festival Àtica Penedès completa la seva primera edició amb satisfacció per la bona resposta

Després de dues jornades oferint quatre espectacles en indrets poc habituals, els organitzadors es mostren satisfets de l’acollida del públic i el suport dels amfitrions.

Divendres i dissabte diversos espais de Vilafranca acollien els espectacles de la primera edició del FAP, el Festival Àtica Penedès. La particularitat és que es tractava d’espais interiors de cases de veïns de Vilafranca que els cedien per acollir aquests espectacles de petit format.
Dissabte, els organitzadors es mostraven satisfets del funcionament d’aquesta primera edició, en que recollint l’experiència del que l’any passat va ser el Hors Lits Penedès, s’havia passat de dos a tres grups de 30 persones de públic que anaven visitant els quatre espais diferents on hi havia espectacles. Bruno Valls, el director artístic del FAP, comentava que hi havia molt bon ambient i que els amfitrions també s’havien implicat molt.
Un dels espectacles que es podien veure era el que oferia la companyia de circ Eia. La Franchesca explicava que estaven molt contents de participar en el festival oferint una part del seu espectacle “Espera”. Destacava que ja acostumen a treballar en espais poc habituals i íntims, com el carrer, però que fer-ho a la casa d’algú oferia un plus especial.
Els participants en aquesta proposta cultural, després de trobar-se per grups d’un màxim de 30 persones, s’adreçaven als espais particulars on podien gaudir d’aquests espectacles de petit format del Festival Àtica Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: