Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Creajove 2018 premia una consultoria de serveis enoturístics

Organitzats per la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, els premis Creajove han estat lliurats durant la 16a Jornada de l’Emprenedor.

La jornada va comptar amb la conferència d’Albert Català, un dels fundadors de l’escola d’escalada La Bauma, en marxa des de fa quatre anys. El projecte de La Bauma va guanyar un dels premis Creajove abans d’esdevenir una realitat.

Després de la conferència de Català, va tenir lloc el lliurament dels premis. El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació Joan Manel Montfort era un dels membres del jurat i destacava que molts dels treballs versaven sobre temes socials i tenien molt present el territori.

Pel que fa als premis Creajove 2018, el premi al millor Projecte Empresarial presentat per persones emprenedores fins als 40 anys va ser per a “Heritage Vip Wine Experiences”, una consultora especialitzada en serveis enoturístics ideada per Vincent Broca.

El millor projecte empresarial presentat per alumnes de secundària va recaure en dos projectes.

WorldBox Fundation, presentat per Marc Ramon, David Murillo i Javier Culqui, i Cloudplace, presentat per Marta Celemin i Yolanda García. Tots els guanyadors eren alumnes de l’Intermunicipal de Sant Sadurní, centre del qual el jurat va voler destaca la qualitat dels treballs presentats. A més, un dels projectes premiats, WorldBox Fundation, ja és una realitat.

Finalment, la idea més creativa va ser Repaper, una tinta per a impressores que s’autoelimina progressivament passades 48 hores. Era un projecte de l’alumna del Montagut Marta Campañà.

El Creajove és un programa promogut pel Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca amb caràcter anual que s’inicia amb uns tallers de generació d’idees de negoci als centres d’ensenyament secundari. Enguany hi ha participat un total de 463 alumnes, en 20 tallers impartits en 10 centres de la comarca. S’hi han presentat 100 candidatures: 78 a la idea més creativa, 11 al millor projecte empresarial presentat per alumnes de secundària i 11 al millor projecte empresarial presentat per persones emprenedores fins als 40 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: