Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detinguts 3 homes per robatoris en domicilis de l’Alt Penedès, Baix Llobregat i el Vallès

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Martorell van detenir el divendres passat tres homes, de nacionalitat xilena, de 38, 32 i 24 anys i veïns de Badalona i l’Hospitalet.

Van ser detinguts com a presumptes autors de set robatoris amb força a interior de domicili als municipis d’Abrera, Castellbisbal, Collbató, Vallgorguina i Vilafranca i per pertinença a grup criminal.

La investigació es va iniciar arran del coneixement de dos robatoris a interior de domicili en dues cases veïnes que es van produir el 9 d’abril en el municipi de Collbató.

Els investigadors, considerant que es trobaven davant d’un grup criminal especialitzat en robatoris amb força a interior de domicili i amb incidència per tot el territori català, van establir un equip conjunt de treball.

Desprès de diversos robatoris similars a altres municipis, la investigació conjunta va permetre identificar els possibles autors dels fets, un grup d’homes de nacionalitat xilena domiciliats a Badalona i a l’Hospitalet de Llobregat que formarien part d’un grup criminal especialitzat en aquest tipus de robatoris.

Finalment, el divendres passat, els investigadors van realitzar un dispositiu per tal de detenir-los. Just després de cometre un nou robatori en un domicili de Vilafranca i fugir del lloc en vehicle, els agents van aconseguir detenir els tres presumptes autors dels robatoris al peatge de Martorell.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: