Diumenge, 17 de Novembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El concurs lingüístic Pica Lletres comença la seva emissió anual aquesta setmana a Penedès TV

Durant el passat mes de novembre alumnes de 3er d’ESO del Penedès van ser els protagonistes de les gravacions del Pica Lletres 2017-2018, enregistrades a l’Estació Enològica de Vilafranca.

Ara, durant el mes d’abril, comencen les emissions d’aquest concurs adreçat als alumnes d’escoles i instituts de Vilafranca, Sant Sadurní, Sant Martí Sarroca, Gelida i Els Monjos. Aquest any han estat 20 els grups participants dels 9 centres penedesencs.

Cada programa enfrontarà dos equips i els 4 que obtinguin la major puntuació passaran a les semifinals i, amb una mica de sort, a la final del Pica Lletres del Penedès. Aquest fet permetrà al grup guanyador representar el nostre territori a la Gran Final, que es disputa a nivell de tot Catalunya.

El primer programa s’emet aquest divendres 6 d’abril, amb la participació del grup A de l’institut Alt Penedès i el grup A de l’institut-escola Jacint Verdaguer. Els horaris d’emissió del programa seran sempre els divendres a les 17:30 i a les 21:30 i els dissabtes a les 09:30 del matí i la una i mitja del migdia.

Caldrà esperar fins el 15 de juny per saber quins grups seran els participants a les semifinals d’aquesta edició del Pica Lletres.

Podeu trobar el calendari d’emissions clicant al següent enllaç, que us derivarà a la pàgina del programa.

 

Programació

Ràdio Vilafranca

03:00
Posem-nos sèries
Sèries de TV de la mà de Cris&Clim
04:00
La cara B
Música electrònica amb Albert Millan i Joan Pancorbo
05:00
Cinc a la setmana
Efemèrides, amb Francesc Murgades

Penedès Televisió

03:45
El llargandaix
El Pla de les Palmeres
04:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
04:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: