Divendres, 18 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Coincidint amb Setmana Santa han començat les visites teatralitzades al cementiri de Vilafranca

Aquest és el segon any que es tira endavant aquesta iniciativa que permet conèixer d’una manera diferent la història del cementiri de Vilafranca i d’algunes de les personalitats que hi son enterrades.

Al llarg d’aquest 2018 hi ha programades cinc visites d’aquest tipus, i la primera es feia dissabte passat al vespre.
Com comenta el guia d’aquestes visites teatralitzades al cementiri, Josep Maria Feliu, sempre es fan en horari nocturn per tal de donar-hi una mica més d’encant. Una ruta per el cementiri que permet conèixer la seva història i els personatges que hi son enterrats.
Acompanyats de Feliu entren al cementiri i a la capella ja apareix el primers dels personatges que aniran sortint al llarg del recorregut.
La iniciativa ha tingut en el seu primer any molt bona acceptació, i ha omplert normalment les 30 places que s’ofereixen. Feliu remarca que el cementiri de Vilafranca resulta atractiu per que ha mantingut bona part dels seus trets inicials, i a banda compta amb alguns personatges rellevants que hi son enterrats.
La majoria de les persones que participen d’aquesta activitat son de Vilafranca i comarca, però també hi ha gent de més enllà que s’acosta per conèixer aquest atractiu del cementiri vilafranquí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: