Divendres, 22 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Arriba a Vilafranca la segona edició de la fira de playmòbil Click Factory Fest

Es farà aquest proper cap de setmana, 7 i 8 d’abril, al Recinte Firal.

Es tracta d’una fira de playmòbil que va adreçada al públic familiar i també als amants del col·leccionisme. Amb un cost de 4 euros per entrada, excepte excepte pels menors de tres anys que és gratuïta, els visitants podran gaudir de diorames de playmòbil de temàtiques diverses i també de botigues especialitzades. També es faran tota mena d’activitats. A més de les tradicionals pinta-cares, el taller de xapes i el joc “busckaclick” que repeteixen de l’anterior edició, hi haurà propostes lúdiques noves com el tir amb arc, el playmobàsquet i els playmocars.

Entre tots els visitants es farà un sorteig d’un lot de playmòbil diumenge a les 7 de la tarda.

A més, la fira també té un component solidari i és que una part de la recaptació de les entrades es destinarà a la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Celebral i etiologies similars i també hi haurà un punt de recollida del Banc dels Aliments.

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

02:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
02:30
Carrers de Vilafranca
Carrer de la Muralla dels Vallets
02:45
El reportatge
Tracta'm bé

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: