Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Alba Lara (Gas Gas) va guanyar el trial de Castellolí

Alba Lara (Gas Gas) va guanyar el trial de Castellolí

La vilafranquina busca patrocinador per participar a les properes tres proves del Campionat d?europa

La vilafranquina Alba Lara (Gas Gas), va participar amb molt d’èxit a la prova puntuable inaugural del Campionat d’Europa de Trial celebrada a Castellolí. Lara, de 19 anys, hi va participar en la categoria de Women, amb 25 punts, va quedar per davant de Lenna Volpe (27) i Mariona Tasias (35). La vilafranquina tornava a la competició un cop superada dues lesions de 21 mesos. Lara està buscant patrocinadors per poder realitzar les tres proves que queden pendents a Polònia, Itàlia i Bèlgica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: