Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Del 16 al 21 d’abril s’estrena el torneig “Padel On”

Del 16 al 21 d’abril s’estrena el torneig “Padel On”

El torneig se celebrarà a les instal·lacions del Pàdel Center Penedès

Del 16 al 21 d’aquest mes d’abril, se celebrarà a les instal·lacions del Pàdel Center Penedès (Olèrdola), el primer Torneig Pàdel On que patrocina l’empresa Ferré i Catasús. El format del torneig serà amb quadres eliminatoris més la consolació, amb un mínim de 2 partits cada parella. Hi ha categoria masculina (1A, 2A, 3A) i femenina (2A, 3A, 4A). Les inscripcions es poden realitzar al telèfon 647.668.942 fins aquest divendres, el preu per jugador és de 25 € i 35 € amb el sopar de fi del torneig. Hi haurà premis per a totes les categories.

Us deixem el cartell amb tota la informació del torneig Padel On.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: