Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca-Ontinyent, anada de les semifinals de la Copa Federació

Aquest vespres és jugarà a Vilafranca el partit d’anada i la tornada el dimecres 14 de març al Clariano

El Vilafranca de futbol jugarà aquest dimecres (20,00), el partit d’anada de les semifinals de la Copa Federació davant l’Ontinyent, per primera vegada en la seva centenària història, el degà penedesenc juga aquesta competició. El passat mes d’octubre, els vilafranquins van guanyar la fase autonòmica al Cornellà, a la primera eliminatòria estatal va quedar exempt i per arribar a les semifinals ha eliminat al Peña Sport de Tafalla i Logroñés SD. Aquest vespre els vilafranquins jugaran davant l’Ontinyent del Grup tercer de la Segona Divisió B, la tornada es jugarà el dimecres 14 de juny (19,00) al camp del Clariano. El partit d’anada, d’aquest dimecres les 8 del vespre a Vilafranca serà ofert en directe per Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: