Dissabte, 20 d'abril de 2024

El Vilafranca empata amb l’Ontinyent i tot es decidirà al Clariano

El degà penedesenc va fer mèrits per guanyar l’anada de les semifinals davant l’equip valencià (1-1)

El Vilafranca li va plantar cara a l’Ontinyent, equip de la Segona Divisió B, en l’anada de les semifinals de la Copa Federació (1-1). Els locals van fer, mèrits per jugar la tornada dimecres vinent, a la capital de la comarca de la Vall d’Albaida, amb renda al marcador. A la primera part Víctor Oribe (12′) va estavellar una pilota a la fusta de la porteria visitant, i abans del gol d’Álvaro Sánchez (28′), el mateix jugador ja havia fet treballar amb encert al porter local Miguel Àngel Ramos. A la segona part l’equip d’Ivan Moreno va buscar l’empat, i en una jugada amb penal sobre Abel Rita, Oribe (57′) va marcar el gol de l’empat. Al final va ser el resultat del partit, però cal destacar oportunitats del mateix Oribe (59′) o Gerard Boira (69′). L’empat deixa aquesta eliminatòria totalment oberta, els vilafranquins jugaran el dimecres de la setmana vinent (19,00) al camp del Clariano amb l’obligació de marcar un gol. A l’altra eliminatòria, el Pontevedra va superar l’Atlético Saguntino (2-1) i la tornada decidirà al finalista, els valencians són els actuals campions d’aquesta competició.