Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds commemoren la seva primera actuació fa 70 anys tornant a Sant Cugat Sesgarrigues

Aquest diumenge els Castellers de Vilafranca van alçar castells a la plaça de l’Església de Sant Cugat Sesgarrigues. Una actuació que tenia diferents simbolisme per els Verds i per el municipi.

Com explicava el cap de colla dels vilafranquins, Toni Bach, la idea era tornar a fer castells als municipis de la comarca, i al mateix temps poder recuperar diades on es pot treballar amb menys pressió.
També hi havia raons més emotives, com recordar la primera actuació que ara fa 70 anys van fer els Castellers de Vilafranca, i que va ser a Sant Cugat Sesgarrigues.
Els Verds van completar el 4 de 7 amb agulla, el 5 de 7, el 3 de 7 per sota i el 3 de 7 amb agulla a banda de diversos pilars de 4 i de 5. La diada va acabar amb el lliurament d’una fotografia a la família del casteller Jordi Simó, veí de Sant Cugat i membre de la colla que va morir l’estiu passat; i també una fotografia amb imatges de l’actuació de fa 70 anys que van entregar a l’alcaldessa del municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: