Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La urbanització Valldemar de Clariana, a Castellet i la Gornal, estrena un nou centre cívic

El nou equipament va ser inaugurat aquest dissabte al migdia amb els regidors i l’alcalde del municipi.

El centre està ubicat a la zona verda de la urbanització Valldemar, concretament al passatge Marconi. Diversos veïns es van acostar a la zona per descobrir les característiques del nou local que té un bar, un espai de jocs infantils, una parc amb taules de pícnic i màquines d’exercici per a la gent gran, un escenari i una pista per a fer-hi celebracions i tres sales de reunions.

L’alcalde de Castellet i la Gornal, Miquel Delgado, explicava que la idea de construir aquest espai sorgeix perquè les persones de la urbanització tinguin els mateixos serveis que els que viuen en el nucli del poble. Delgado recalcava que era un equipament necessari pels veïns i que la rebuda ha estat molt bona.

De moment serà un espai autogestionat pels propis veïns tot i que, si més endavant surt alguna entitat que el vol gestionar, l’Ajuntament no descarta fer aleshores un concurs públic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: