Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’inicia el períodes de pràctiques en empreses dels programes de formació de l’Ajuntament

S’inicia el períodes de pràctiques en empreses dels programes de formació de l’Ajuntament

El període de pràctiques s’inicia el proper mes d’abril i s’allarga fins a l’octubre. Els alumnes podran ampliar la seva formació desenvolupant en empreses del territori els coneixements adquirits.

El Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca inicia aquest proper mes d’abril i fins a finals d’octubre d’enguany els períodes de pràctiques en empreses del territori de la majoria de programes de formació que es duen a terme.
Tots els cursos i programes formatius, caracteritzats per tenir una formació pràctica, orientada a la millora de les competències en termes d’ocupabilitat i basades en la simulació i/o en l’aprenentatge productiu, culminen el seu procés oferint a l’alumnat estades en empreses per tal d’experimentar i transferir tot allò après en la formació i a la vegada absorbir el coneixement que el sector empresarial pot oferir.
Hosteleria, Perruqueria i Imatge Personal, Vendes i Auxiliar de fabricació mecànica són les formacions que entre abril i juny tindran els seus alumnes, joves entre 16 i 21 anys, en pràctiques en empresa amb un total de 180 hores.
Pel que fa als cursos de formació ocupacional de Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals i Docent de formació professional per a l’ocupació, les pràctiques tindran lloc al mes de juny, un total de 80 hores i 40 hores respectivament. A partir del mes juliol l’alumnat que realitzarà pràctiques serà el propi de les especialitats d’Elaborador de vins i licors, 80 hores, i Auxiliars de magatzem, 40 hores.
Per últim, el programa SEFED d’Administració i gestió d’empresa realitzarà un total de 80 hores de pràctiques durant a terme entre juliol i octubre, segons les característiques de les empreses.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: