Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha desconvocat la vaga d’escombraries

Treballadors i empresa han arribat finalment a un acord.

Aquesta matinada s’ha desconvocat la vaga dels treballadors de Fomento de Construcciones y Contratas que presta el servei de recollida d’escombraries a 32 municipis de l’Alt Penedès i el Garraf que tenen delegat aquest servei a la Mancomunitat Penedès-Garraf, entre els quals hi ha Vilafranca.

El comitè de vaga i la direcció de l’empresa Fomento de Construcciones y Contratas han arribat a un acord. L’acord signat aquesta matinada, entre treballadors i la direcció de l’empresa,  renova el conveni del col·lectiu dels treballadors i incorpora millores salarials.

L’Ajuntament de Vilafranca celebra que s’hagi arribat a un acord i agraeix la predisposició i col·laboració dels treballadors municipals dels diferents serveis implicats en el dispositiu dissenyat per minimitzar els efectes de la vaga, així com de la ciutadania en general.

L’acord ha arribat a última hora. De fet aquest dilluns al vespre es va fer públic un decret del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i que establia els serveis mínims per a la convocatòria de vaga, una vaga que finalment s’ha desconvocat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: