Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Marí Sarroca destinarà 35.000 € al projecte Inclusió impulsat per Entrem-hi

Sant Marí Sarroca destinarà 35.000 € al projecte Inclusió impulsat per Entrem-hi

Penedès Inclusió compta amb la implicació de 12 municipis de l’Alt Penedès i ha generat més de 125 llocs de treball des de 2013.

L’Ajuntament de Sant Martí ha signat un conveni amb el Grup Cooperatiu Entrem-hi per impulsar el projecte Inclusió, un programa de cooperació públicosocial per al foment de la cohesió social. El consistori martinenc destinarà 35.000 € al projecte que promou la inserció laboral de persones en situació d’atur, mitjançant la realització de feines en benefici de la comunitat. A Sant Martí es crearan tres nous llocs de treball durant sis mesos per a persones del municipi en aquestes circumstàncies.
El programa persegueix tres objectius molt concrets: generar llocs de treball per persones en risc d’exclusió, recuperar i rehabilitar espais d’ús públic en benefici del municipi i millorar l’ocupabilitat i l’accés al mercat laboral dels participants, gràcies a les sessions d’acompanyament sociolaboral que es realitzaran a través de la cooperativa del Grup Entrem-hi, Nou Set. Aquest contracte està vinculat a l’Acord d’Inserció, amb el
qual les persones beneficiàries dels projectes i a les seves famílies es comprometen a participar de les accions formatives professionals i transversals proposades per l’empresa per a la millora de l’ocupabilitat i la qualificació professional.
Sant Martí Sarroca Inclusió neix en el marc del Penedès Inclusió, que compta amb la implicació de 12 municipis de la comarca i que des de la seva primera edició al 2013, ha generat 125 nous llocs de treball i ha participat en projectes de rehabilitació d’habitatges per finalitat social, edificis i façanes i de recuperació d’espais naturals, com el Camí del Riu, la Muntanya de Sant Jaume o el Castell de Penyafort.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: