Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Ragazzo’, amb Oriol Pla, arriba al Teatre Cal Bolet aquest divendres

Després de la funció, hi haurà tertúlia amb l’actor Oriol Pla i amb Lali Àlvarez, directora i autora del text.

Aquest divendres, a dos quarts de nou del vespre, continua la programació teatral de Cal Bolet amb ‘Ragazzo’, una obra escrita i dirigida per Lali Álvarez, interpretada per Oriol Pla i que compta com amb temes musicals de Zoo.

A l’estiu del 2001, a Gènova es tanquen les fronteres, se suspèn el tractat de Schengen, es prohibeixen les manifestacions i les reunions en algunes zones de la ciutat. Trenta mil policies patrullen pels carrers i no permeten l’entrada a la ‘Zona Rossa’, el lloc on els líders mundials del G8 estan realitzant una cimera. Alhora, el Fòrum Social Mundial també s’ha instal·lat a la ciutat i més de mig milió de persones hi participen per discutir sobre una alternativa a la globalització.
El destí del ragazzo que protagonitza aquesta obra quedarà marcat quan prengui la decisió de quedar-se a la Columna dels Desobedients, que s’ha proposat una acció pacífica de desobediència civil: violar el confinament de la ‘Zona Rossa’.

Després de la funció, hi haurà tertúlia amb l’actor Oriol Pla i amb Lali Àlvarez, directora i autora del text. Serà conduïda i moderada per Iolanda Garcia Madariaga, crítica de Recomana. Entre el públic es comptarà amb la presència del vilafranquí Jordi Guilera Rafecas, que va estar present aquell juliol a Gènova durant la cimera del G8.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: