Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Quim Mestres i Quico Murillo compartiran la direcció tècnica dels Xicots aquest 2018

La intenció és fer créixer la colla en nombre de camises, poder comptar amb més canalla i consolidar de sortida els castells bàsics de 8 per tal de poder a partir d’aquí treballar amb garanties.

Aquest diumenge, en el marc dels actes de l’Homenatge Carme Alomà que organitzen els Xicots de Vilafranca, es va poder veure a plaça en acció per primer cop aquesta temporada els dos caps de colla que aquest 2018 dirigiran tècnicament els de Cal Noi-Noi.
La presidenta dels Xicots, Esther Vicente, explicava que davant la dificultat de Gabi Cot per continuar com a cap de colla, i el fet que assumir la responsabilitat de dirigir la colla demanda moltes hores, la solució que s’ha trobar és compartir la tasca entre dues persones.
Quim Mestres reconeix que dirigir la colla demanda molta dedicació, i que s’ha optat per un treball en equip. L’objectiu per aquest 2018, explica Mestres, es fer créixer la colla i poder tenir més canalla.
Els Xicots, de fet, no són la primera colla que opta per aquesta fórmula. Un cop acabi la temporada caldrà valorar com ha funcionat.
Quico Murillo per la seva banda, ha insistit també en aquesta necessitat de créixer en camises, i en poder sumar l’experiència de Quim Mestres amb la seva aportació des d’un punt de vista més jove.
Els dos caps de colla es plantegen sobretot en aquest inici de temporada consolidar els castells bàsics de 8, que sumats al creixement de camises que volen aconseguir, hauria de permetre poder assolir amb més seguretat els castells folrats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: