Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Es posen a la venda les entrades anticipades per als deu actes del Microvi 2018

Es posen a la venda les entrades anticipades per als deu actes del Microvi 2018

La plataforma de venda online d’Enoturisme Penedès ha obert la venda anticipada d’entrades per als actes del Microvi 2018, que tindrà lloc entre els propers 13 i 29 d’abril a Avinyonet del Penedès.

Per incentivar aquest tipus de compra, que d’altra banda és l’única disponible per a la pràctica totalitat de propostes, totes aquelles persones que adquireixin la seva butlleta abans del 6 d’abril entraran automàticament al sorteig de cinc lots de vi amb entrada doble per a l’acte de capçalera del Microvi, que és la mostra de petits cellers de l’Arboçar, prevista el 28 d’abril.

El Microvi 2018 proposarà tres intensos caps de setmana dedicats en exclusiva al foment dels petits productors de vi i la difusió del patrimoni d’Avinyonet del Penedès. La mostra manté la seva aposta per la innovació constant i ha refinat alguns dels seus actes principals, alhora que incrementa de nou a deu les seves activitats.

La novetat més destacada d’enguany serà, sens dubte, la presència de representants de la Querétaro com a zona de producció convidada. Aquests delegats oferiran, el 26 d’abril, un tast comentat a l’Enològica de  Vilafranca, fet que el convertirà en el primer esdeveniment del Microvi organitzat fora del terme municipal d’Avinyonet. Per als que no puguin assistir, Querétaro tornarà a tenir representació a la mostra de petits cellers de l’Arboçar.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: