Divendres, 19 d'abril de 2024
Pol Retamal, nou record d’Espanya als 200 metres Sub 20

L’atleta de Sant Martí Sarroca Pol Retamal, estableix un nou record de Catalunya absolut (20″ 99)

La nova pista coberta d’Ourense, va acollir el Campionat d’Espanya de pista coberta en la categoria Sub 20. L’atleta Pol Retamal, de Sant Martí Sarroca i que defensa la samarreta del FC Barcelona, continua escrivint història d’aquest esport en l’àmbit estatal i va establir un nou record d’Espanya (20″ 99) en la prova dels dos-cents metres lliures. Retamal era el posseïdor del record de Catalunya, a terres galleges, va establir una gran marca a les semifinals (21”12) i ho va arrodonir a la final (20”99), el que li va representar la medalla d’or. La nova marca de l’atleta penedesenc té un gran valor, de fet també representa el nou record català absolut, que tenia al seu poder Gaietà Cornet (campió d’Europa i medallista mundial). Retamal tanca la temporada de pista coberta, figurant primer del rànquing europeu i segon del rànquing mundial sub20.