Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pinnae convoca una línia d’ajuts d’Impuls Social pel Territori amb 100 mil € de partida

En una roda de premsa, celebrada a l’Aula de Cultura del Fòrum Berger Balaguer aquest dimarts, els responsables de la fundació Pinnae han anunciat que obren la nova convocatòria.

180326presosEs tracta de la seva primera línia  d’ajust d’Impuls Social pel Territori i té com a objectiu donar suport a projectes destinats a persones o col·lectius especialment vulnerables.

El president de Pinnae Martí Solé destaca que la fundació comença a veure la llum al final del túnel després d’anys sense poder invertir en projectes socials com els que volen subvencionar ara.

Solé ha posat èmfasi en la intenció de donar continuïtat a la convocatòria.

El director tècnic de la fundació Antoni Gistau explica, per la seva banda, que la convocatòria va adreçada a entitats de les quatre comarques de la Vegueria Penedès.

La fundació Pere Tarrés serà l’entitat que filtrarà els projectes solidaris que es poden presentar a la convocatòria del 3 al 30 d’abril. Un jurat format pel patronat de la Fundació Pinnae serà l’encarregat de prendre la decisió final.

En nom de la fundació, Walter González encoratjava a treballar projectes des d’una perspectiva social i ressaltava que ells faran una primera tria amb objectivitat i independència.

Del total de 100 mil € de la convocatòria, la Fundació Pinnae preveu un màxim per a cadascun dels projectes de 25 mil €. Les sol·licituds que es poden presentar han de tenir com a objectiu la intervenció social, adreçant-se prioritàriament a persones en situació de pobresa o en risc d’exclusió social, persones en situació de malaltia, persones amb discapacitat i/o problemes de salut mental, persones grans i persones amb necessitats sòcio-educatives.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: