Divendres, 22 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
Obert el termini per presentar candidatures a la setzena edició del concurs Creajove

Obert el termini per presentar candidatures a la setzena edició del concurs Creajove

Ja s’ha obert el termini d’inscripcions per a la setzena edició del Concurs Creajove promogut per l’Ajuntament de Vilafranca.

El concurs té com a objectiu principal incentivar la cultura emprenedora entre els joves de la comarca i premia en la seva categoria principal el millor projecte empresarial presentat per persones emprenedores fins als 40 anys.
Per tal de participar en el concurs cal que els emprenedors interessats presentin un pla de negoci i que aquest sigui resultat d’una de les situacions següents: un projecte d’empresa que encara no hagi iniciat la seva activitat, o bé un pla de negoci d’una empresa ja creada, amb data d’inici de l’activitat posterior al gener de 2017.
Enguany, el guanyador d’aquesta categoria es premiarà amb un xec ofimàtic per valor de 400€, i amb una beca formativa de l’Escola de Direcció d’Empresa gentilesa de la FEGP per valor de 100€.
Per altra banda, el concurs té dues categories més, la d’idea de negoci més creativa i la de millor projecte empresarial presentat per alumnes de secundària, premiades amb un xec ofimàtic de 150 i 200 euros respectivament i que estan reservades als alumnes dels centres de secundaria que hagin participat en els tallers Creajove que imparteixen els tècnics del Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament als diferents centres educatius.
Els emprenedors interessats en participar al concurs poden presentar les seves candidatures al Centre Àgora o a l’edifici de l’Enològica fins al proper 21 de març.

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

01:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure
02:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
02:30
Carrers de Vilafranca
Carrer de la Muralla dels Vallets

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: