Dijous, 14 de Novembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Movem Sant Martí proposa un nou plantejament de govern per el darrer any de mandat

La formació considera que cal un canvi al capdavant de l’alcaldia, i tot i que no van presentar formalment un nom en la roda de premsa, si van postular el regidor Pere Cano com a candidat.

Els dos regidors de Movem Sant Martí han ofert una roda de premsa per tal de presentar un acord que volen impulsar al municipi amb la intenció de desbloquejar la situació d’ingovernabilitat a l’Ajuntament i mirar de no perdre el darrer any de mandat.
Albert Tort i Pere Cano han explicat que cal un nou plantejament que permeti avançar projectes que estan sobre la taula bloquejats per l’actitud d’enfrontament constant del govern de CUP i ERC i l’oposició del PDeCAT. Albert Tort
Amb aquesta premissa, Tort i Cano consideren que cal trencar l’actual enrocament del govern en els seus posicionaments, i la política del no a tot partidista del PDeCAT. Calen noves actituds, i Tort considera també que calen noves persones. Cal que Antoni Ventura i Ramon Carbó facin un pas al costat.
Tort recordava també els incompliments de Carbó quan va ser alcalde del municipi, considerant que l’inhabiliten per optar en l’actual situació a ser una persona de consens.
Finalment, des de Movem Sant Martí consideren que ells han estat en les darreres setmanes parlant amb totes les parts, i que per tant es trobarien en una bona posició per poder liderar aquest diàleg. Consideren que cal un nou alcalde que condueixi aquest darrer any de mandat que s’ha de plantejar com a excepcional. Sense dir noms, Albert Tort apuntava com a un dels possibles candidats el seu company Pere Cano.
L’acord hauria de centrar-se únicament en aquest darrer any de mandat, i amb projectes molt concrets com ara la biblioteca que ja té un projecte redactat, el nou centre de dia, un millor diàleg amb els veïns de la Bleda per solucionar el conflicte urbanístic que es viu de fa anys, o les millores al conjunt monumental que ja tenen projectes redactats i finançament europeu.

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari
08:30
Tertúlia d'actualitat
Programa diari conduït per Josep M Soler

Penedès Televisió

07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
08:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs
09:00
Notícies en xarxa
Informació general del país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: