Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mor als 91 anys Isidre Aymerich, fundador de la secció filatèlica de l’IEP

Nascut al Vendrell, va dedicar gairebé tota la vida al món de la filatèlia i va fundar la secció filatèlica de l’Institut d’Estudis Penedesencs.

Aquest dimecres ha mort l’Isidre Aymerich. Nascut al Vendrell, va dedicar gairebé tota la vida al món de la filatèlia i a Vilafranca va fundar la secció filatèlica de l’Institut d’Estudis Penedesencs. La seva afició va néixer quan era un nen i va recollir de terra un segell d’Holanda de dos centaus i mig, que encara conservava.

Aymerich va ser també impulsor dels jocs esportius JESPE, un model exportat a tot Catalunya que feia competir esportivament diverses generacions d’escolars de la comarca. També va fer una important tasca de programació cultural com a sotspresident del Museu del Vi.

El maig de l’any 2014 va rebre un emotiu homenatge a l’auditori del Vinseum, organitzat per la secció de Filatèlia de l’Institut d’Estudis Penedesencs i el mateix museu. En aquest acte, també se li va lliurar la més alta distinció estatal del món filatèlic, la medalla de plata al Mèrit Filatèlic que concedeix l’Ordre Civil de Mèrit Postal, que feia deu anys que no es donava a ningú.

La cerimònia d’enterrament d’Isidre Aymerich tindrà lloc aquest divendres a dos quarts de dotze del matí a la Basílica de Santa Maria de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: