Dissabte, 22 de setembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Mobilitzacions pel 8M

A Vilafranca l’Assemblea per la Vaga Feminista organitza diverses accions i mobilitzacions durant el dia 8 de març.

Membres de l’Assemblea per la Vaga Feminista de Vilafranca han explicat els actes que organitzem en el marc de la convocatòria de Vaga general Feminista per aquest dijous 8 de març.

Es tracta d’una vaga general que vol denunciar les discriminacions que pateixen les dones en la societat patriarcal i capitalista actual, que es van repetint i empitjorant generació rere generació com a mal endèmic.

Assenyalen que és una convocatòria de vaga de 24h i amb seguiment a nivell internacional impulsada pels moviments feministes. Diuen que no és una convocatòria que vingui dels sindicats, les bases d’aquesta jornada de vaga les ha construït i fet créixer el moviment feminista en organització i xarxa pròpies.

Durant aquest dijous faran visibles les reivindicacions al carrer. A partir de les vuit del matí estaran a la plaça de la Vila fent una performance per  informar sobre els motius de la vaga i les accions que es fan durant el dia.

A la una del migdia es farà una concentració i lectura de manifest a la plaça de la Vila. A la tarda hi ha dues convocatòries, una a dos quarts de cinc a l’estació de rodalies per anar a Barcelona a la manifestació unitària, i l’altra per qui no vagi a Barcelona, a les set de la tarda a la plaça de la Vila.

La convocatòria de vaga és oberta a totes aquelles persones que vulguin sumar-s’hi, tinguin la identitat sexual i de gènere que tingui.

 

 

 

Enquesta

L'onada de feixisme que amenaça Europa...

Programació

Ràdio Vilafranca

14:30
Re-programa't
Entrenar-se en l'art de viure
15:00
Via Mix
Música electrònica, amb Jordi Via i Joan Rubió
17:00
Mixtures
Músiques del món i clàssics populars

Penedès Televisió

14:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
14:30
De festa
Festa del barri de la Girada / Festa Major de Vilafranca. Dies 31, 1 i 2
15:00
El nostre patrimoni
Les fonts de l'Alt Penedès (1991)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: