Diumenge, 18 de març de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Mobilitzacions pel 8M

A Vilafranca l’Assemblea per la Vaga Feminista organitza diverses accions i mobilitzacions durant el dia 8 de març.

Membres de l’Assemblea per la Vaga Feminista de Vilafranca han explicat els actes que organitzem en el marc de la convocatòria de Vaga general Feminista per aquest dijous 8 de març.

Es tracta d’una vaga general que vol denunciar les discriminacions que pateixen les dones en la societat patriarcal i capitalista actual, que es van repetint i empitjorant generació rere generació com a mal endèmic.

Assenyalen que és una convocatòria de vaga de 24h i amb seguiment a nivell internacional impulsada pels moviments feministes. Diuen que no és una convocatòria que vingui dels sindicats, les bases d’aquesta jornada de vaga les ha construït i fet créixer el moviment feminista en organització i xarxa pròpies.

Durant aquest dijous faran visibles les reivindicacions al carrer. A partir de les vuit del matí estaran a la plaça de la Vila fent una performance per  informar sobre els motius de la vaga i les accions que es fan durant el dia.

A la una del migdia es farà una concentració i lectura de manifest a la plaça de la Vila. A la tarda hi ha dues convocatòries, una a dos quarts de cinc a l’estació de rodalies per anar a Barcelona a la manifestació unitària, i l’altra per qui no vagi a Barcelona, a les set de la tarda a la plaça de la Vila.

La convocatòria de vaga és oberta a totes aquelles persones que vulguin sumar-s’hi, tinguin la identitat sexual i de gènere que tingui.

 

 

 

Enquesta

El que perjudica més l'independentisme és…

Programació

Ràdio Vilafranca

23:00
Música essencial
Falla - 'El amor brujo' 'El Sombrero de tres picos'

Penedès Televisió

22:30
Poemes pel Penedès
Frederic Cuscó i Joan Parellada / Josep M Rovira, Pep Picas i Ramon Bernat-Mestres
23:00
Vijazz
Vijazz 2017, I: Jazz, The Story / Christian Scott
23:30

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: