Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Miquel Cartró ha presentat el poemari eròtic ‘Festí’ a l’Agrícol

‘Festí’ és el seu segon llibre de poesia eròtica de Miquel Cartró, editat per Neopàtria, amb il·lustracions d’Antoni Martínez Peris.

Cartró ja va presentar el seu segon poemari fa mig any en un acte al Vinseum. Aquest dimecres, aprofitant la celebració del dia Mundial de la Poesia, tornava a presentar-lo a Vilafranca, aquest cop a l’Agrícol. ‘Festí’ és el seu segon llibre de poesia eròtica de Miquel Cartró, editat per Neopàtria, amb il·lustracions d’Antoni Martínez Peris. L’autor hi desenvolupa poesia “del desig, dels sentits, del joc sexual” a través de diversos elements.

Acompanyat pel professor jubilat Xavier Hernández, l’autor va tornar a comptar amb multitud de col·laboradors per ajudar-lo a crear una atmosfera que complementés el contingut dels seus poemes. L’actor Jaume Montané s’encarregava de posar veu als poemes. Oriol Mula, a la flauta travessera, i Balisana Ruiz, guitarra, portaven l’acompanyament musical de la vetllada. Però també hi havia dansa, fotografia i creació audiovisual.

Miquel Cartró és llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona. Forma part de la Secció literària de L’Agrícol i és membre de l’Associació d’Escriptors amb Llengua Catalana. Ha publicat en reculls col·lectius de poemes i és coautor dels llibres de contes ‘Les Flors del Sàhara’ i ‘Amarg, dolç i suau’. En solitari, a banda de ‘Festí’, anteriorment ha publicat ‘Amb la marina als ulls’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: