Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 800 professionals han assistit a la Passarel·la Vinícola Penedès 2018

Des de fa molts anys les noves anyades dels vins Penedès es presenten a Barcelona, però enguany s’ha modificat el nom de l’activitat, oferint la primera edició de la “Passarel·la Vinícola de la DO”.

La sala Marqués de Comillas de les Drassanes de Barcelona ha estat l’escenari on els més de 800 assistents a l’acte han pogut tastar més de 250 referències dels 41 cellers que han participat en el showroom. Entre els assistents hi havia professionals del món de la restauració, botigues i públic especialitzat.

Les novetats vinícoles i les noves anyades de vins blancs, rosats, negres i Clàssic Penedès han estat els protagonistes de l’esdeveniment. Juntament amb els blancs i xarel·los, han destacat les nombroses Malvasies de Sitges i els negres Premium presentats.

L’elecció d’una passarel·la per a presentar les novetats de la DO Penedès, respon a la nova línia estratègica de promoció i comunicació que la denominació d’origen va presentar el passat mes de febrer, fent un símil entre el glamur i el prestigi  de les passarel·les internacionals i la presentació de les novetats dels cellers.

El director de la DO Penedès, Francesc Olivella, destaca que el mercat de Barcelona és molt important per els vins del Penedès.

L’acte  comptava amb la presència del Director General de l’Incavi, Salvador Rovira, que tot i assenyalar l’augment de vendes de vins catalans al mercat interior, va dir que encara hi ha molt camí per recórrer.

Una de les principals característiques de la Passarel·la Vinícola Penedès és la relació que s’estableix entre els cellers participants i els assistents. Els professionals del sector poden conèixer de manera directa i personalitzada cadascun dels vins que s’hi presenten. Una oportunitat per a poder tastar, i a la vegada descobrir, els mètodes d’elaboració i les característiques de cada producte.

La Passarel·la Vinícola Penedès ha comptat amb la presència com a convidats d’Enoturisme Penedès i el Consell Regulador de la IGP Gall del Penedès. A més s’hi ha pogut tastar productes de la IGP Llonganissa de Vic, el formatge Cadí, o l’oli de les DOP Terra Alta, Siurana i Les Garrigues.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: