Dissabte, 22 de setembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

L’Assumpció Pagès Rossell rep la felicitació de l’Alcalde en la celebració dels seus 100 anys

Amb motiu de complir 100 anys, l’Assumpció Pagès Rossell va rebre ahir la visita de l’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, el regidor de Gent Gran, Raimon Gusi, i membres de la Comissió de la Gent Gran

L’Assumpció va néixer a la Bisbal del Penedès. De petita va viure a Santa Oliva fins que es va casar i va anar a viure a Bellvei. Posteriorment l’any 1952 va venir a viure a Vilafranca amb el seu marit i dos fills, on van tenir un negoci de patates de llavor. L’Assumpció té tres néts i 6 besnéts i actualment viu a casa d’un dels seus fills al barri del Poble Nou.

Acompanyada de família i amics, l’àvia ens explica amb molta il·lusió que l’únic secret és viure honradament, i entre riures explica que si ha complert 100 anys és, simplement, perquè ho havia de fer.

El seu fill, per la seva part, sí que ens ha confessat el secret de l’Assumpció: ser sempre “activíssima”.

L’Assumpció va rebre la medalla que lliura el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat a totes les persones residents a Catalunya compleixen 100 anys d’edat i també un ram de flors per part de l’Ajuntament com obsequi pel seu centenari.

Enquesta

L'onada de feixisme que amenaça Europa...

Programació

Ràdio Vilafranca

14:30
Re-programa't
Entrenar-se en l'art de viure
15:00
Via Mix
Música electrònica, amb Jordi Via i Joan Rubió
17:00
Mixtures
Músiques del món i clàssics populars

Penedès Televisió

14:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
14:30
De festa
Festa del barri de la Girada / Festa Major de Vilafranca. Dies 31, 1 i 2
15:00
El nostre patrimoni
Les fonts de l'Alt Penedès (1991)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: