Dilluns, 10 de desembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

L’Assumpció Pagès Rossell rep la felicitació de l’Alcalde en la celebració dels seus 100 anys

Amb motiu de complir 100 anys, l’Assumpció Pagès Rossell va rebre ahir la visita de l’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, el regidor de Gent Gran, Raimon Gusi, i membres de la Comissió de la Gent Gran

L’Assumpció va néixer a la Bisbal del Penedès. De petita va viure a Santa Oliva fins que es va casar i va anar a viure a Bellvei. Posteriorment l’any 1952 va venir a viure a Vilafranca amb el seu marit i dos fills, on van tenir un negoci de patates de llavor. L’Assumpció té tres néts i 6 besnéts i actualment viu a casa d’un dels seus fills al barri del Poble Nou.

Acompanyada de família i amics, l’àvia ens explica amb molta il·lusió que l’únic secret és viure honradament, i entre riures explica que si ha complert 100 anys és, simplement, perquè ho havia de fer.

El seu fill, per la seva part, sí que ens ha confessat el secret de l’Assumpció: ser sempre “activíssima”.

L’Assumpció va rebre la medalla que lliura el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat a totes les persones residents a Catalunya compleixen 100 anys d’edat i també un ram de flors per part de l’Ajuntament com obsequi pel seu centenari.

Enquesta

El creixement de l'extrema dreta és degut sobretot a…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Esports 21
L'actualitat esportiva, amb Joan Sòria i Tito Boada
22:00
A les portes de Troia
Història divulgativa

Penedès Televisió

20:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès
20:30
Els esports
Hoquei: Patí Vilafranca - Arenys
21:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: