Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’artista Teresa Pla exposa la mostra “Sense trama” a la sala dels Trinitaris

L’exposició recull una dotzena de peces de diferents èpoques de l’artista totes elles creades en cotó.

Les peces que Pla ha triat per a l’ocasió són fràgils i elegants i, tal i com indica el mateix títol de la mostra, no segueixen cap tipus de fil conductor que les vinculi encara que es tracti de peces teixides amb una complexa trama de fils de colors.

 

A la inauguració de l’exposició a la sala dels Trinitaris s’hi van aplegar desenes de visitants que es van interessar pel treball de Pla. Entre els assistents hi era el regidor de Cultura, Raimon Gusi, que va destacar el fet de la importància de tenir a Vilafranca una mostra d’una artista internacionalment reconeguda com Pla.

 

Teresa Pla va néixer a Barcelona, però des del 2010 resideix a Sant Pere de Riudebitlles. Es la primera vegada que l’artista exposa a Vilafranca, però en el seu recorregut artístic ha fet escala a nombrosos països dels cinc continent. Forma part del col.lectiu d’artistes Riudebitlles Territori d’Art i també del col.lectiu Adhara. Va participar l’ any 1985 en la primera mostra d’aquest col.lectiu artístic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: