Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’aparcament de la llosa entre l’Arxiu i el passeig Rafael Soler serà d’estacionament limitat

A partir d’aquest 12 de març l’aparcament situat entre l’Arxiu Històric Comarcal i el passeig Rafael Soler i amb accés des del carrer Camp del Cellerot serà una zona d’estacionament limitat i regulat.

La decisió municipal s’ha pres per l’augment de queixes de veïns de Vilafranca i de la comarca pel fet de no trobar places disponibles.

L’estacionament serà lliure i gratuït com fins ara, però els dies laborables, de dilluns a dissabte, entre les 8 del matí i les vuit del vespre, serà obligatori disposar d’un disc horari i es podrà estacionar un màxim de 2h i 30 min.

Els discos horaris es podran recollir de forma gratuïta a la recepció de l’Ajuntament, en horari de dilluns a dissabte de 8 del matí a nou del vespre, o a la recepció de l’edifici de l’Enològica, en horari de dilluns a divendres de 9 del matí a tres de la tarda.

L’Ajuntament remarca que al voltant de la llosa del ferrocarril des del c/ Tossa de Mar fins c/ Santa Digna hi ha fins a 7 espais d’aparcaments gratuïts amb unes 410 de places, que diàriament s’utilitzen per part de molts ciutadans de Vilafranca i la comarca.

Per poder facilitar l’accés a serveis com els Jutjats, l’Arxiu, centres escolars i llar d’infants, o serveis sanitaris, l’Ajuntament ha decidit convertir aquest aparcament situat sobre la llosa, de 80 places, en rotatiu. L’objectiu és disposar d’aparcament de rotació en aquesta zona per beneficiar el teixit comercial i d’hostaleria de Vilafranca.

Des de l’Ajuntament es recorda que continuen quedant 330 places per la gent que vulgui deixar el cotxe i agafar transport públic, o qualsevol altra activitat, sense cap mena de limitació horària.

D’altra banda, així que finalitzin les obres de la 2a fase de la llosa, en els propers mesos, s’habilitarà un nou aparcament amb més places.

Durant aquesta setmana s’està informant els usuaris de la nova regulació mitjançant rètols informatius i es deixen avisos i rellotges en els parabrises dels vehicles.

Passat aquest període, a partir del dilluns, la Policia Local procedirà a controlar que els vehicles disposin del preceptiu rellotge horari i estacionin durant la franja horària màxima autoritzada.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: