Dijous, 11 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcalde de Vilafranca viatjarà dilluns vinent a Madrid per reunir-se amb el president d’Adif

Aquest dilluns l’alcalde Pere Regull, acompanyat per diversos regidors del govern i tècnics municipals, ha mantingut una de les reunions periòdiques amb els veïns dels diferents barris de Vilafranca.

En aquest cas amb els del Poble Nou. Abans d’iniciar la trobada la presidenta de l’associació de veïns, Fina Milà i el secretari de l’entitat, Josep Mª Tubella, avançaven alguns dels temes de preocupacions veïnal que han recollit en un document. Molts són aspectes de civisme o millora de l’estat dels carrers, però en el cas particular d’aquest barri hi ha també la preocupació per que la cobertura de les vies arribi fins al Pont de Moja.

Per la seva banda l’alcalde explica que també a l’Ajuntament li preocupa poder arribar a completar el cobriment. I avançava que justament el proper dilluns viatjarà a Madrid per reunir-se amb el president d’Adif.

A la reunió amb els veïns l’alcalde va explicar que en els 9 anys que porta a l’alcaldia ha hagut de ser sempre ell el que reclami les reunions amb Adif, a vegades amb major o menor èxit. En canvi en aquesta ocasió i per primera vegada ha estat Adif qui ha fet la trucada per proposar la reunió.

Malgrat tot, i amb l’experiència passada, Regull explica que no s’atreveix  a ser optimista.

Un altre tema que l’alcalde va explicar als veïns va ser els motius que han portat a fer que l’estacionament a l’aparcament damunt de la llosa proper als jutjats sigui limitat i controlat.

Per la seva banda els veïns van expressar també temes de preocupació en aspectes de neteja viària o de circulació.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: