Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ajuntament de Vilafranca ha iniciat l’elaboració d’un pla per dinamitzar l’Alberg municipal

El regidor de Joventut, Miquel Medialdea, assenyala que ja fa un parell d’anys que estan treballant des del seu servei per assolir que l’alberg augmenti els usos i pernoctacions.

S’han posat en contacte amb la Xarxa d’Albergs Catalans, Xanascat, i s’han visitat diferents albergs per conèixer el seu funcionament. Feia falta, però, alguna persona que liderés el treball i la reincorporació a la plantilla municipal del tècnic Dani Saez li ha anat com anell al dit al projecte.

Medialdea explica que Saez ha assumit el repte de dinamitzar l’Alberg, amb un impuls turístic, amb la premissa de facilitar el sistema de contractació o reserva i de tenir en compte les característiques que està pensat per a grups i el seu entorn privilegiat.

Per la seva banda Dani Saez apunta que li fa molta il·lusió el projecte. En primer lloc  està valorant la situació de l’equipament i en els propers mesos té l’objectiu d’elaborar un pla de màrqueting.

Saez assenyala que es vol acostar l’oferta de l’alberg a entitats culturals, esportives o juvenils de Vilafranca i comarca que en podrien ser usuàries o fins i tot prescriptores.

El Cap del Servei de Joventut, Rubén Calvo, assenyala que ara s’obre l’oportunitat de donar-li a l’alberg un enfoc social i de joventut.

Des de la regidoria de Joventut s’han mantingut contactes amb els responsables de Xanascat per tal d’incorporar l’alberg a la xarxa de la Generalitat, però les dimensions reduïdes de l’equipament ho fan complicat.

L’alberg disposa de 57 places amb serveis a totes les habitacions. Hi ha menjador, sales d’estar, habitacions i serveis condicionats per a persones amb discapacitat, torre-mirador i aparcament per a cotxes, autobusos i bicicletes.

L’Auditori, al davant mateix de l’alberg i la zona esportiva municipal, amb el Complex Aquàtic, fan que l’oferta pugui ser atractiva.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: