Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de la Granada posarà en marxa un esplai municipal a partir del mes de setembre

L’Ajuntament de la Granada posarà en marxa un esplai municipal a partir del mes de setembre

L’esplai tindrà la seva seu al Centre Cívic i que comportarà unes tres hores de lleure organitzat cada dissabte.

L’esplai, inexistent al municipi des de la passada dècada dels 90, comptarà amb la direcció de Xavi Méndez, qui ja dirigeix actualment el Casal d’Estiu, i amb el suport del Servei Jove Dinamo, que encapçala Gisela Roca.

El regidor de Joventut Joan Amat ha explicat que “és un projecte que fa molts anys que es vol portar a terme i on nens i nenes i joves hi poden tenir el seu espai cada cap de setmana”.

Per la seva banda Xavi Méndez recalca que fa molts anys que porten el Casal d’Estiu i pensàven que faltava una mica de dinamització pel lleure dels caps setmana, sobretot per tractar-se d’un poble amb tants infants. El futur director ha afirmat que “l’esplai és sense ànim de lucre i ha de servir per engrescar i fer aprendre als participants i també als monitors que vulguin iniciar-se en aquest món”.

Gisela Roca, per la seva part, ha assegurat que des del Servei Jove, com agent dinamitzador i potenciador de l’activitat juvenil donaran tot el suport i ajuda necessaris.

Tothom qui vulgui col·laborar-hi pot posar-se en contacte al correu electrònic o al telèfon 628.264.492. En el termini de dos mesos es realitzarà una reunió informativa entre els interessats per estructurar l’inici de l’esplai.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: