Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament d’Olèrdola tanca el bar del camp de futbol de Moja per la seva gestió irregular

Segons informa l’Ajuntament, la Junta del Base Olèrdola havia llogat a un particular l’explotació d’aquest espai
municipal, sense consentiment del consistori.

Des de l’Ajuntament d’Olèrdola expliquen que han iniciat els tràmits per a regularitzar l’ús de la gestió dels bars de les instal·lacions esportives municipals. Els treballs d’aquesta regularització han començat després que es comprovés que s’estava produint un abús i mal ús de la gestió del bar del camp municipal Els Pins de Moja. L’alcalde, Lucas Ramírez, ha donat a conèixer que la Junta Directiva del Base Olèrdola havia llogat el bar a un particular, sense comptar amb l’autorització formal prèvia requerida per part de la corporació. Ramírez qualificava com a molt greu aquest ús irregular i anunciava que el govern municipal ha iniciat la preparació d’una normativa d’ús per regular la gestió i ús de les instal·lacions esportives municipals per així evitar la pràctica fraudulenta ara detectada.
Fonts municipals expliquen que després d’haver requerit al club el cessament de l’activitat del bar per a la seva posterior regularització, s’ha procedit a tancar el bar aquest dilluns davant l’incompliment del club. L’alcalde precisava que al Base Olèrdola se li havien ofert altres espais de les instal·lacions del camp d’Els Pins per a deixar el material que tenen a l’espai del bar, però l’entitat s’ha negat fins ara a fer aquest trasllat.
L’alcalde assenyala que l’Ajuntament havia d’actuar després de comprovar el mal ús de l’espai. Ramírez ha manifestat que no es pot permetre que una entitat tingui llogat un espai municipal, obtenint rendiment econòmic, sense disposar d’autorització ni tenir cap control d’ingressos per una activitat que es produeix en un espai que és de tots els olerdolencs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: