Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Jove de Tarragona va expressar als administradors la seva voluntat de no venir a Sant Fèlix

El cartell de la Diada Castellera de Sant Fèlix 2018 comptarà amb la presència de Castellers de Vilafranca, Colla Vella Xiquets de Valls, Minyons de Terrassa i Colla Joves Xiquets de Valls.

Els Administradors de la Festa Major d’enguany, Xavier Aranda, Lídia Blasco, Foix Ortiz, Esther Ribas i Dani Saumell, han explicat, en roda de premsa, els arguments sobre la decisió que han pres per triar el cartell de la jornada castellera de Sant Fèlix de 2018, un dels plats forts de la Festa Major de Vilafranca.

Segons han explicat els Administradors, ha estat una decisió difícil, valenta i consensuada per tots 5.

Durant la roda de premsa, han explicat que aquest era un dels temes a decidir més urgents de la festa, ja que l’elecció condiciona la preparació de les colles de cara a aquesta gran cita castellera.

I han explicat els passos que s’han seguit en el procés de decisió per a la selecció de colles. A més de les quatre colles escollides  també es contemplava la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Capgrossos de Mataró. Es van sol·licitar dades sobre els últims 6 anys  de cada colla.

I més endavant, es van visitar cadascuna de les 6 colles seleccionades per escoltar la seva planificació i sensacions respecte a la diada de Sant Fèlix.

Els Administradors han explicat que en la primera ronda de visites, la Colla Jove Xiquets de Tarragona va expressar la seva voluntat de no voler venir a actuar a Sant Fèlix 2018.

Amb tota la informació objectiva i les percepcions rebudes durant les visites, els Administradors van escollir les 4 colles seleccionades.

També han volgut remarcar diversos aspectes, respecte les dos colles que no vindran.

D’altra banda, també s’ha anunciat que, continuant la mateixa línia dels últims anys, els Administradors de la Festa Major de Vilafranca volen continuar millorant la diada de Sant Fèlix.

Per això es compta amb el Consell de la Festa Major i també es vol continuar comptant amb la figura del Cap de Plaça. Per aquest any 2018 s’ha decidit que el gestor cultural Jordi Bertran torni a ser el Cap de Plaça de les diades castelleres del 29 i el 30 d’agost. Administradors, Consell de la Festa Major, Cap de Plaça i totes les colles convidades a la Diada de Sant Fèlix treballaran plegats, per tal de fer una molt bona diada a nivell organitzatiu.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: