Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Un home de 77 anys s’ha precipitat per un balcó del barri de la Girada de Vilafranca

Un home de 77 anys s’ha precipitat per un balcó del barri de la Girada de Vilafranca

Al lloc dels fets s’hi ha desplaçat una ambulància del SEM i un helicòpter medicalitzat de Cat Salut que ha traslladat el ferit a l’Hospital de Bellvitge. El cas s’ha traspassat als Mossos d’Esquadra.

Aquest dimecres a la tarda, hi ha hagut un incident al barri de la Girada. Segons fonts policials, es tracta d’un home de 77 anys del que no se’n sap la identitat que s’hauria precipitat des d’un balcó situat en un segon pis del carrer de la Mediterrània número 4 topant amb un arbre al caure.

 

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: