Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Garantia Juvenil possibilita la contractació de 12 joves per part de les administracions

La Garantia Juvenil possibilita la contractació de 12 joves per part de les administracions

El Programa de Garantia Juvenil és una iniciativa de la Unió Europea per a reduir l’atur juvenil, impulsada a Catalunya a través del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Dins el programa de Garantia Juvenil, el programa específic de contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, la Generalitat, el Ministeri de Treball i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil del Fons Social Europeu, i els ens locals gaudeixen d’un cofinançament del 91,89%.
El programa específic de contractació en pràctiques és una iniciativa dirigida a les persones joves amb titulació universitària o de formació permanent de grau superior o títols equivalents, inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya, i té com a objectiu habilitar-les per a l’exercici professionals i millorar la seva ocupabilitat.
En el marc d’aquest programa específic, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha contractat a 12 joves durant sis mesos, que realitzaran diferents tasques als serveis de Recursos Humans i Acció Social.
El Programa de Garantia Juvenil inclou més programes específics per a joves amb altres tipus de formacions. També ofereix altres accions com l’orientació en la recerca de feina, les formacions ocupacionals, els ajuts a l’emprenedoria i les bonificacions a empreses, entre d’altres.
Els i les joves interessats en el programa de Garantia Juvenil poden contactar amb la Impulsora del Consell Comarcal de l’Alt Penedès a través del correu electrònic .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: