Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Pro Penedès i la Mancomunitat organitzen una jornada sobre nous models energètics

La sessió es farà el proper 22 de març al matí, i vol centrar-se en parlar de nous models energètics tot parlant de l’autogeneració d’energia a les empreses

Joan Manel Montfort, regidor de promoció econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca i secretari de la Fundació Pro Penedès, comentava que és una jornada interessant per tal de parlar sobre nous models energètics més nets, econòmics i sostenibles.
Cada cop hi ha més experiències que mostren que nous models energètics són viables, basats en la generació d’energia pròpia per a autoconsum.
Des de la Mancomunitat, la seva presidenta Rosa Huget, remarcava que cal donar a conèixer noves opcions relacionades amb aquests nous models energètics. L’ens hi treballa des de fa temps donant servei als municipis del Penedès i el Garraf, i darrerament també en la planificació de noves zones industrials que han de tenir present aquestes situacions.
Hi ha força iniciatives d’èxit al territori, però encara queda molt de camí per recórrer. Des de la Mancomunitat per exemple es recorda que molts ajuntaments treballen en l’estalvi energètic relacionat amb l’enllumenat públic que redueix també la contaminació lumínica.
En la jornada del proper 22 de març es presentaran iniciatives de diferents empreses del territori que treballen en el camp de l’autogeneració d’energia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: