Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca continua creixent en exposició i en compradors

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la 26a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió i de Maquinària Agrícola de Vilafranca, que ha tingut lloc al Pavelló Firal i els seus voltants.

Després d’un creixement continuat de l’espai d’exposició en els darrers anys, la fira ha arribat aquest any a la plena ocupació, amb una oferta de 500 vehicles, entre turismes, furgonetes i tractors. Vehicles que s’exposaven  entre els 3 pavellons, el de pavelló Firavi i els dos semi coberts, i la zona entre pavellons fins a sumar un total de més de 7.500m2. Dissabte al matí, en el moment de la inauguració de la fira per part de l’alcalde de Vilafranca, ja es preveia una gran afluència de públic, com així ha estat durant els dos dies. Pere Regull assenyala que la bona marxa de la fira és un símptoma més de la recuperació econòmica.

L’Associació de Concessionaris de l’Automoció i la Maquinària Agrícola de Vilafranca, organitzadora de l’esdeveniment, fa un balanç del tot positiu dels resultats del certamen, i a última hora del diumenge apuntaven un increment del 10% de vendes respecte de l’any passat.

L’Associació va planificar una important campanya de comunicació amb l’objectiu de continuar atraient al Penedès potencials compradors de tot Catalunya.

L’esdeveniment comptava amb la participació de 16 concessionaris, 10 de turismes i 6 de maquinària agrícola. Pel que fa a la part agrícola, suposava la 5a edició de la única fira de maquinària agrícola d’ocasió de la província de Barcelona.

La Fira, que té el suport de l’Ajuntament de Vilafranca, es complementava amb la presència d’un food truck i un espai infantil.

 

 

 

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: