Dijous, 22 d'Abril de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC diu que l’equip de govern de Vilafranca fa “política de titulars i ven fum”

Els regidors d’Esquerra Republicana Mònica Hill i Pere Sàbat han dit en roda de premsa que l’equip de govern de l’Ajuntament de Vilafranca fa “política de titulars i ven fum”.

Els republicans consideren que el govern ha comunicat a través dels mitjans de comunicació projectes que al final han quedat en res, almenys de moment. S’han referit a la zona verda del sector Melió Residencial, als dos-cents pisos de lloguer a la zona de Cal Berger, amb un 30% destinat a protecció oficial, o als 60 habitatges que també s’havien de construir a l’espai que ocupava l’antiga discoteca Drac, al carrer del Progrés, en aquest cas amb un 20% de protecció oficial.

La portaveu republicana Mònica Hill troba especialment greu que el govern comuniqui aquests grans projectes relacionats amb l’habitatge abans que siguin segurs perquè és un tema sensible i genera expectatives entre la ciutadania.

Per a Pere Sàbat, “es demostra novament que el govern prefereix viure en la seva realitat paral·lela i en la creació de “post-veritat” que no pas duent a terme accions reals”.

Així doncs, ERC demana “seriositat” i “sentit de govern” a l’equip municipal i l’emplaça a “deixar de fer política ficció i a sortir de la dinàmica de crear titulars buits que només busquen enganyar i fer veure que es fan coses”.

Els republicans aposten per grans acords de ciutat en àmbits com habitatge i equipaments per planificar la Vilafranca dels propers 20 anys i “per canviar les formes de governar apostant pel diàleg social”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: