Dijous, 6 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Eduard Pujol convençut que els propers dies s’acabarà constituint el govern de la Generalitat

Aquest dijous el PDeCAT de Vilafranca ha celebrat un sopar amb motiu d’agraïment als qui van fer d’apoderats i interventors de Junts per Catalunya a les eleccions del 21 de desembre.

El president local del PDeCAT, Martí Compte, apunta que fa dies que volien celebrar la trobada, però que estaven pendents de la constitució del govern. Entre d’altres, aquest dijous, van compartir les opinions i anhels de la militància. Amb sensació de frustració per veure com no s’ha constituït govern malgrat la clara victòria del bloc independentista.

D’altra banda el missatge que es va transmetre al sopar és que s’acabarà a arribant a un acord.

La reunió comptava amb la presència de l’alcalde de Vilafranca i diversos regidors de govern, i com a convidat especial el diputat, Eduard Pujol, que viu a Vilafranca i que està al capdavant de les negociacions de Junts per Catalunya.

Eduard Pujol, ha volgut trametre un missatge de confiança. Apunta que s’està treballant intensament per un acord i que està segur que se’n sortiran.

Pujol demana un esforç d’empatia als tres grups independentistes, i amb un missatge dedicat a la CUP, que tingui en compte que l’objectiu final és per a tots el mateix, el de la república independent, encara que hi hagi criteris diferents en la velocitat per arribar-hi.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: