Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La DO Penedès presentarà les noves tendències vinícoles a la Passarel·la Vinícola Penedès 2018

Els cellers de la DO Penedès presentaran als professionals del sector les seves novetats en vins i Clàssics Penedès a la Passarel·la Vinícola Penedès 2018, que se celebrarà dilluns vinent a Barcelona.

En aquesta ocasió, la DO Penedès posa èmfasi en el prestigi i el glamour dels seus vins en un acte on es presentaran les darreres tendències i les novetats dels cellers que en formen part. Un total de 40 cellers a Barcelona donaran a conèixer de manera directa i personalitzada els seus vins a professionals del món de la restauració, l’hostaleria, les botigues especialitzades i a la premsa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: