Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Diputació lliura la cartografia actualitzada a l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues

Amb aquesta eina es facilita la diagnosi, planificació i gestió municipal així com la presa de decisions estratègiques.

La Diputació de Barcelona ha realitzat l’actualització de la cartografia topogràfica urbana escala 1:1000 de Sant Cugat Sesgarrigues, un treball que ha de facilitar la diagnosi, planificació i gestió municipal així com la presa de decisions estratègiques. Aquesta cartografia és una eina essencial per al desenvolupament de les competències municipals bàsiques, ja que s’utilitza com a base del planejament urbanístic, el cadastre i les xarxes de serveis i equipaments.
Per aquest treball s’han cartografiat 290 hectàrees de sòl urbà i urbanitzable del municipi, així com les hectàrees del sòl no urbanitzable necessàries per a la planificació urbanística dels seu àmbit territorial.
La nova cartografia, realitzada a partir de les fotografies aèries que utilitzen tècniques fotogramètriques i del treball de camp, està estructurada en sis fitxers diferents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: