Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Les danses de Galanta serà dins el cicle “A l’Agrícol parlem de música”

Les danses de Galanta serà dins el cicle “A l’Agrícol parlem de música”

Aquest dissabte a les 7 de la tarda Carmina Malagarriga comentarà “Les danses de Galanta”, obra orquestral del compositor hongarès Zoltán Kodály.

L’obra forma part del programa que interpretarà l’Orquestra de Cambra del Penedès l’endemà diumenge a l’Auditori Municipal de Vilafranca. Tots els assistents a la sessió de l’Agrícol podran gaudir del 2X1 per les entrades al concert.

Malagarriga és locutora de  Catalunya Música des dels seus inicis el 1987. Actualment és al davant del programa “La setmana de…” que s’emet de dilluns a divendres.

Zoltán Kodály és un dels més destacats músics hongaresos de tots els temps. Va investigar, juntament amb Béla Bartók, la música popular del seu país arribant a col·leccionar unes 100.00 cançons que va utilitzar coma material compositiu.

Les danses de Galanta són a Kodály el que les danses hongareses són a Brahms, músiques vives, profundes i plenes de passió nascudes dels records del compositor. Galanta fou el poble on Kodály va passar la seva infantesa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: