Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP de Vilafranca considera que penjar la bandera espanyola a l’ajuntament és un error

Han fet un comunicat cavant del nou requeriment que ha rebut l’Ajuntament de Vilafranca per part del Govern espanyol perquè es col·loqui la bandera espanyola al consistori vilafranquí.

Assenyalen que el requeriment s’ha fet a petició del Partit Popular de Vilafranca, i des de la CUP entenen el requeriment realitzat per part de la Delegació del Govern espanyol a l’Ajuntament com un atac a la sobirania local i a l’Ajuntament de Vilafranca.

Aquest requeriment, diuen, és un nou exemple de l’ofensiva nacionalista espanyola del govern del PP de Madrid sobre el poble català i en aquest cas, vilafranquí, i que demostra quines són les seves prioritats davant la situació política en què ens trobem. En aquest sentit denuncien el regidor del PP, Josep Ramon, com a principal responsable del requeriment.

Insten a l’alcalde, Pere Regull, a mantenir un posicionament ferm respecte el procés sobiranista i a desobeir el requeriment del govern espanyol. Davant d’aquesta opció trobarà el suport de la CUP.

Des de la CUP entenen que s’han de centrar els esforços cap a la materialització de la República i per això insten a desobeir les ordres de l’Estat Espanyol.

 

 

CUP

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: